CONTACT/OFFERTE Projecten Aktiviteiten Diensten HOME

Elektrische Installaties

Het aanleggen van electriciteit is maatwerk en het is dan ook belangrijk dat het goed gebeurt. Ieder huis of pand is anders en bij slecht aangelegde elektriciteit is er risico op kortsluiting. Theulen Techniek levert installatietechniek op maat. Wij leggen uw electriciteit aan, volledig afgestemd op uw wensen en aan de hand van uw specifieke behoeften.

Gaat u nieuw bouwen of verbouwen? Is uw pand aan renovatie toe? Denkt u aan aanpassing of uitbreiding van uw woning of bedrijfspand?

Bij de renovatie van oudere huizen is het soms van nodig dat uw elektriciteit vervangen moet worden. Theulen Techniek staat bekend om goede service, vakkundigheid, klantvriendelijkheid en gespecialiseerd- en bekwaaheid.

Bij ons kunt u terecht voor al uw elektrotechnische installaties, zowel aanleg als reparatie. Door te kiezen voor Theulen Techniek kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid en gebeurt het in een keer goed, zo voorkomt u onnodige problemen in de toekomst.

Goed onderhoud is het halve werk:

Verwaarloosde stroominstallaties zijn niet veilig en kunnen voor problemen zorgen. Theulen Techniek  kan regelmatig uw elektrotechnische installatie nakijken. Zo kunt u gemakkelijk problemen voorkomen met uw elektra. Wij kijken goed naar eventuele mankementen en wij lopen alles voor u langs om te voorkomen dat u zonder stroom komt te zitten.

Theulen Techniek denkt graag met u mee en levert elke gewenste installatie geheel op maat. Voor bedrijf en particulier.


ELECTROTECHNIEK