CONTACT/OFFERTE Projecten Aktiviteiten Diensten HOME SERVICE & ONDERHOUD

Theulen Techniek verleent niet alleen service aan installaties die door haar aangelegd, maar aan alle elektrotechnische installaties waar problemen mee zijn.

Na een melding zal onze servicemonteur zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Als u een service-overeenkomst met Theulen Techniek  heeft, wordt u uiteraard met voorrang geholpen en worden storingen en/of problemen overeenkomstig de serviceovereenkomst afgehandeld.

Heeft u vragen over de mogelijkheid voor een service-overeenkomst, neem dan contact op, of meldt dit via de mail


Een vaardigheid die een elektromonteur moet hebben, is het lokaliseren en verhelpen van storingen in elektrische installaties. Hoe complexer de installatie, hoe moeilijker de storing te vinden is. Ervaring is hierbij onmisbaar. Daarom vindt u bij ons bedrijf uitsluitend ervaren elektriciens. Kwaliteit is voor ons belangrijk. Bij een stroomstoring of kortsluiting zorgen wij er dan ook voor dat het probleem niet zal terugkeren. Onze service zal u niet in de steek laten: Wij gaan niet weg voordat het probleem opgelost is.


Hulp bij kortsluiting of een stroomstoring:

Als u last heeft van een stroomstoring of kortsluiting kunt u een beroep doen op onze specialist. Wij begrijpen hoe vervelend elektrische problemen zijn en helpen u dan ook meestal direct. U kunt ons op werkdagen bereiken via  0654764979


Vermeld bij email : Naam - Adres - telefoonnummer en de aard van de storing, zodra uw email bij ons binnenkomt zal onze afdeling direct contact met u opnemen.